”I felt the presence of a new element that blended us as we had never been Blent before” (G. Eliot)

Eventjes voorstellen

Hieronder stelt het kwintet Annette Riemersma, Carrie Tabois, Evelien Schurink, Gertjan Kruizinga en Karel Meulenbeld zich graag aan  voor. U kunt bij hen ‘voor van alles aankloppen’ (op zanggebied uiteraard!).


°•.  ANNETTEannette-website

Annette is sopraan in den hooge! De meeste muziek die wij zingen, wordt door haar aangedragen. Is dol op verkeerde koffie en kerst, zingt het liefst het hele jaar door Christmas Carols. In haar spaarzame vrije tijd rent zij zich rot van de ene Berenloop naar de andere Heuvel. Presenteert als geen ander. Als zij vertelt, ligt het gansche publiek aan haar voeten!


°•. CABlent - wie zijn wij - 2016RRIE

Carrie is alt, PR-vrouw, tekstschrijver en samen met Karel webmaster van deze site. Ons brokkenpilootje. Een valpartij… en zij is erbij. De twee beschermengeltjes op haar schouders maken overuren en van haar negen levens heeft ze minstens de helft opgesoupeerd. Zelf vindt ze het allemaal nogal meevallen en dat ze eerder een bofkont is dan een pechvogel. Niet voor niets zit Car in Carpe Diem!


°•. EVELIENwie-zijn-wij-eve

Evelien is onze hoop in bange dagen. Ons rustpunt, mezzo, regisseuse en last but not least financieel adviseur. Maar stille wateren hebben diepe gronden. Achter dat schijnbaar onverstoorbare gezicht gaat iemand schuil die weet wat ze wil. Links, rechts, links, rechts… voorwaarts… mars! Zomaar een voorbeeld van haar choreo. Want we moeten bewégen en beléven! 

 


Gertjan°•. GERTJAN

Is er een dokter in de zaal? Als u naar een optreden van ons komt… wél! Onze oudste jongste aanwinst is Gertjan. Mooie bas, prachtige stem. We zijn ontzettend heel erg blij met hem. Alleen… hij dobbert een beetje veel.
In de zomermaanden is hij vooral te vinden in een rubber bootje in de Atlantische wateren.

 


°•. KAREL karel

Charles, onze fransoos, oftewel Karel. Wat moeten we zonder hem. Waar al onze bassen in het verleden kwamen en gingen, is hij een blijvertje. Hij is tenor maar zingt met hetzelfde gemak alle andere stemsoorten. Een man van de klok, vooral die van 9 uur: wijntijd! Proost, à votre santé! Hij schrijft graag gelegenheidsteksten. Ook verzorgt hij de notulen, die alleen wij – medeBlenters – begrijpen!