Wie zijn wij


”I felt the presence of a new element that blended us as we had never been Blent before” (G. Eliot)

Eventjes voorstellen

Hieronder stelt het kwintet Annette Riemersma, Carrie Tabois, Evelien Schurink, Johannes Dijkstra en Karel Meulenbeld zich graag aan u voor. U kunt bij hen ‘voor van alles aankloppen’ (op zanggebied uiteraard!).


°•.  ANNETTE

Annette is sopraan in den hooge! De meeste muziek die wij zingen, wordt door haar aangedragen. Is dol op verkeerde koffie en kerst, zingt het liefst het hele jaar door Christmas Carols. In haar spaarzame vrije tijd rent zij zich rot van de ene Berenloop naar de andere Heuvel. Presenteert als geen ander. Als zij vertelt, ligt het gansche publiek aan haar voeten!


°•. CARRIE

Carrie is alt, PR-vrouw, tekstschrijver en samen met Karel webmaster van deze site. Ons brokkenpilootje. Een valpartij en zij is erbij. De twee beschermengeltjes op haar schouders maken overuren en van haar negen levens heeft ze minstens de helft opgesoupeerd. Zelf vindt ze het allemaal nogal meevallen en dat ze eerder een bofkont is dan een pechvogel. Niet voor niets zit Car in Carpe Diem!


°•. EVELIEN

Evelien is onze hoop in bange dagen. Ons rustpunt, mezzo, regisseuse en last but not least financieel adviseur. Maar stille wateren hebben diepe gronden. Achter dat schijnbaar onverstoorbare gezicht gaat iemand schuil die weet wat ze wil. Links, rechts, links, rechts, voorwaarts … mars! Zomaar een voorbeeld van haar choreo. Want we moeten bewégen en beléven! 


°•. JOHANNES

Wij hebben een nieuwe bas! Alweer? Ja, alweer! En deze … nou ja … die zingt gewoon alles van blad. Dat gaat zo snel dat we naast ons huidige repertoire ook veel nieuwe nummers instuderen.
Zijn lijfspreuk is: ‘Als het loopt dan gaat ie lekker!’ Kijk, die taal spreken wij ook! Hij past helemaal in onze club.


°•. KAREL 

Charles, onze fransoos, oftewel Karel. Wat moeten we zonder hem. Waar al onze bassen in het verleden kwamen en gingen, is hij een blijvertje. Hij is tenor maar zingt met hetzelfde gemak alle andere stemsoorten. Een man van de klok, vooral die van 9 uur: wijntijd!
Proost, à votre santé! Hij schrijft graag gelegenheidsteksten. Ook verzorgt hij de notulen, die alleen wij – medeBlenters – begrijpen!